De moderne Toren van Babel

 

Babylonische spraakverwarring
In het klassieke verhaal van de Toren van Babel, bedoeld als een bouwwerk dat tot in de hemel zou reiken, werd de mensheid door de almachtige gestraft voor dit voornemen.
Alle opdrachtgevers, bouwers en organisatoren gingen een eigen taal spreken.
Er ontstond totale verwarring en het project draaide op een mislukking uit.
De spreekwoordelijke Babylonische spraakverwarring staat symbool voor de ver- schillende vaktalen van de partijen betrokken bij een bouwproject.

Uw nieuwe bedrijfshuisvesting: een moderne Toren van Babel?
Er wordt nog steeds veel gebouwd. De geschiedenis herhaalt zichzelf. Spraakverwarring tussen de vele specialisten en disciplines veroorzaakt regelmatig frustraties en kostenoverschrijdingen. 

De sleutel tot een geslaagd project
IJsseldelta Vastgoed verstaat en spreekt dankzij jarenlange praktijkervaring vele (bouw)talen. Het is een onmisbare schakel voor een optimaal (bouw)resultaat.
De sleutel is het geconcentreerd doorlopen van de benodigde stappen.
Met de kennis van de logische volgorde. Zo kan met de meest uiteenlopende materialen wèl een geslaagde Toren van Babel ontstaan.

Informatie
De bedrijfsbrochure ‘De meerwaarde van consultancy en planontwikkeling in bedrijfshuisvesting’ geeft u meer inhoudelijke informatie over de werkwijze en mogelijkheden van IJsseldelta Vastgoed.
U kunt de brochure aanvragen door te bellen of te mailen, dan wordt deze naar keuze persoonlijk aan u overhandigd of toegestuurd.
De digitale versie kunt u hier downloaden.

Sluit venster

Brochure aanvraag

 
Wilt u onze brochure ontvangen, vul dan uw gegevens in en u krijgt deze per ommegaande toegestuurd als pdf bestand.
Wilt u de brochure per post ontvangen, dan kunt u dit eveneens aangeven.
Ik wil de brochure ook per post ontvangen.Visitekaartje